JiL.al - Jeto i Lumtur

Ai që është i sigurtë nuk është i parrezikuar.

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email


Unë nuk e kisha ndërmend të bëhem aktor.

— Anthony Quinn

Problemi me martesën është se ajo përfundon çdo natë pas së bëri dashuri, dhe duhet të rindërtohet çdo mëngjes para ngrënies së mëngjesit.

— Gabriel Garsia Markez

Jeta do të ishte e mrekullueshme vetëm po të dinit çfarë të bënit me të.

— Greta Garbo

Njeriu shpesh e takon fatin e tij në rrugën që mori për ta shmangur atë.

— Zhan De La Fontein

Çfarëdo që më në fund do të ndodhë, le të ndodhë tani.

— Henri Alfred Kisinxher

Lumturi është kur çfarë ti mendon, çfarë ti thua dhe çfarë ti bën janë në harmoni.

— Mahatma Gandi

– “Kurrë mos prano të kanosesh për të heshtur, kurrë mos lejo të bëhesh viktimë. Mos prano përcaktimin e askujt për jetën tënde, përcaktoje ti veten tënde” – Robert Frost

– “Kam zbuluar paradoksin që, nëse ti dashuron deri sa të të dhembë, nuk mund të ketë më dhimbje, por vetëm më shumë dashuri” – Nënë Tereza

– “Edhe ti vetë, ashtu si kushdo në të gjithë univers, meriton dashurinë dhe dhembshurinë tënde” – Gautama Buda