Ballina Thënie BANKAT TA JAPIN OMBRELLEN HUA NË DITË ME DIELL, DHE TA...

BANKAT TA JAPIN OMBRELLEN HUA NË DITË ME DIELL, DHE TA KERKOJNË NEDITËN ME SHI..Thënië Motivuese”

141

“Unë nuk jam produkt i rrethanave të mia, jam produkt i zgjedhjeve të mia.”

-Stephen Covey

Stephen Covey's Career Advice To Get Any Job You Want - Part 1 - Legends  Report

 

“Çfarë janë paratë? Një burrë është i suksesshëm kur zgjohet në mëngjes nga krevati dhe shtrihet përsëri në darkë dhe gjatë kësaj periudhe bën çfarëdo që të bëjë”

– Bob Dylan

The 80 Best Bob Dylan Covers - Variety

 

“Asgjë nuk do të funksionojë nëse nuk i jepni ju një shtysë.”

-Maya Angelou

Poet Maya Angelou dies at age 86

 

 

“Kontrolloni fatin tuaj, nëse se bëni ju atëherë do ta bëjë dikush tjetër.”

– Jack Welch

Jack Welch's Approach to Leadership

 

 

“Një njeri që nuk ka bërë asnjëherë gabime, nuk ka provuar kurrë asgjë të re.”

– Alber Einstein

Albert Einstein Shared Secret To Happiness In 1922 Using Just 17 Words

 

 

“Mos harroni se ndonjëherë mos marrja e asaj që duam është ndonjëherë fat i madh.

-Dalai Lama

Dalai Lama releases album: ′Inner World′ | Culture | Arts, music and  lifestyle reporting from Germany | DW | 06.07.2020

 

 

“Mënyra më e zakonshme se si njerëzit heqin dorë nga fuqia e tyre është kur nuk besojnë se kanë fuqi.”

-Alice Walker

No retreat | Alice Walker | The Guardian

 

 

“Askush nuk mund t’ju bëjë të ndiheni inferior pa lejen tuaj.”

– Eleanor Roosvelt

Meet Eleanor Roosevelt, First Lady of the World | EachOther

 

 

Jeto I Lumtur

 

 

Artikulli paraprakSuksesi është të arrish atë që dëshiron. Lumturia është të vlerësosh atë që arrin…”Thënie Motivues Për Jetën”
Artikulli tjetërTë këqijtë binden prej frikës, të mirët prej dashurisë…”Thënie Filozofike”