Ballina Thënie Bëje një femër të qeshë dhe dije se ajo do bëjë çdo...

Bëje një femër të qeshë dhe dije se ajo do bëjë çdo gjë për ty…”Thënie Për Femëra”

203
Të pakuptuarit përfshihen në dy kategori: femrat dhe shkrimtarët.-Balzaku
 
 Divorci është ndoshta i së të njëjtës datë si martesa. Unë besoj, megjithatë, se martesa është disa javë më e vjetër.- Volteri
 
 Një grua shqetësohet për të ardhmen derisa gjen një burrë, ndërsa një burrë kurrë nuk shqetësohet për të ardhmen derisa gjen një grua.-Anonim
 
 Shpesh kur ajo thotë “jo”, ata jetojnë përgjithmonë të lumtur e të gëzuar.-Anonim
 
Dashuria është tri të katërtat kureshtje. –Xhakomo Kazanova
 
 Nuk do të thosha se të gjitha femrat janë njësoj, ka edhe më të këqija. –Anonim
 
Më mirë të jesh mirë i varur në litar, sesa keq në martesë. William Shakespeare
 
 Gruaja ime e parë vdiq nga kërpudhat helmuese. Gruaja ime e dytë vdiq po ashtu nga kërpudhat helmuese. Gruan time të tretë e mbyta se nuk i hante kërpudhat helmuese. -Henry VIII
 
  Gruaja të thotë: “Shko në ferr!”. Ti shkon, ndërsa ajo të pret atje. -Dante Alighieri
 
 Hapi sytë mirë kur të martohesh, ndërsa më pas mbylli. -William Shakespeare
 
 Mashkulli është i lumtur me cilëndo femër, por ama derisa bie në dashuri. -Francesco Petrarca
I Love Men But I Am Inspired by Women,' Monica Bellucci Says at Torino Film  Festival
Jeto I Lumtur
Artikulli paraprakEdhe femra mëe pamend mund të manovrojë një mashkull inteligjent, por duhet një femër shumë inteligiente për të manovruar një mashkull të pamend…”Thënie Për Femra”
Artikulli tjetërOaz në shkretëtirë..