Ballina Motivime Bëni atë në të cilën besoni dhe besoni në atë që bëni 

Bëni atë në të cilën besoni dhe besoni në atë që bëni 

141

Bëni atë në të cilën besoni dhe besoni në atë që bëni; Jeto I Lumtur.al

Nuk keni nevojë për kafe; Ju duhet të flini. Nuk keni nevojë për nikotinë; Duhet të ecësh. Nuk keni nevojë për alkool; Ju duhet të qeshni me zë të lartë. Nuk keni nevojë për seks; Keni nevojë për lidhje. Nuk keni nevojë për drogë; Ju duhet të mendoni. Nuk keni nevojë për stimulues; Keni nevojë që të përqafoheni. Nuk keni nevojë për halucinogjenë; Keni nevojë për art. Nuk keni nevojë për televizor; Keni nevojë për poezi. Ju nuk keni nevojë për marrëdhënie dashurie; Keni nevojë për dashuri. Ju keni nevojë për ju. Unë kam nevojë për mua. Mbi të gjitha keni nevojë për paqen e brendshme, e cila kërkon harmoninë mes të brendshmes dhe të jashtmes. Bëni atë në të cilën besoni dhe besoni në atë që bëni. 

Jeto I Lumtur

Artikulli paraprakEmocionet janë si një piktor
Artikulli tjetërMos u dorzo, të lutem!