Ballina Dedikime Bob Marley thoshte:

  Bob Marley thoshte:

  133
  Bob Marley thoshte:
  Mund të mos jesh i pari i saj, i fundit i saj, apo i vetmi i saj. Ajo ka dashur më parë, dhe mund të dojë akoma. Por nëse të do tani, çfarë rëndësie ka? Ajo nuk është perfekte, as ti nuk je, dhe ju të dy mund të mos jeni kurrë perfekt së bashku. Por nëse ajo di të të bëj të qeshësh, të mendosh dy herë, të pranosh se je njerëzor dhe bën gabime, mbaje shtrënguar dhe jepi gjithçka që mundesh. Mund të mos të të mendoj çdo sekond të ditës, por do të të jepte një pjesë të vetes që mund ta thyeje (zemrën e saj). Kështu që mos e lëndo, mos e ndërro, mos analizo dhe mos prit më tepër nga sa mund të të ofrojë. Buzëqesh kur të bën të lumtur, thuaja sesa të çmend, e që të mungon kur nuk është.
  Jeto I Lumtur
  Artikulli paraprak“Bota e djeshme”
  Artikulli tjetër“Përulësia nuk mund të blihet”