JiL.al - Jeto i Lumtur

ÇOMA, ERË, MALLIN…

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

Shko mall, malli im në ujë
Shko mall në erë pa bujë
Shko dhe më shpëto nga vuajtjet këtë herë
E mos u kthe më asnjëherë!
Dhe iku malli duke qarë paprerë…
Malli, fëmija i brishtë,
Malli, fëmija i brishtë
Dhe asnjë degë qyshse ka shkuar
Në xham kurrë nuk më ka sythuar
Dhe asnjë zog këngëtar, syshkruar,
Lajm tjetër nuk më ka dërguar…
Eja prapë, o mall i bekuar,
Dhe do të rrimë bashkë
Dhe do të rrimë bashkë

KORNELIU D. ZEANA

 

Corneliu D. Zeana isi lanseaza cartile la Medias - Medias News

 

Jeto I Lumtur