Ballina Psikologji Ç’të bësh ?

Ç’të bësh ?

66

Ç’të bësh kur s’të flihet ,
Ç’të bësh kur je vetëm , me cilin të zihesh ,
Me cilin të rrihesh ?
Ç’të bësh kur s’të flihet,
Ç’të bësh kur je vetëm, cigarja të pihet,
Çakmaku s’të ndizet!
Ç’të bësh kur s’të flihet,
Ç’të bësh kur je vetëm,me cilin të gdhihesh
Dhe natës t’i fshihesh ?

Dritëro Agolli –

 

Jeto I Lumtur

Artikulli paraprakJETA ASKUJT NUK I ËSHTË DHENE NË PRONËSI. VETËM NË PËRDORIM…Thëmie Të Mencura
Artikulli tjetërKam mësuar se…”- Paulo Coelho