Ballina Thënie Dashuriae parë është një provim për të hyrë në dashurinë e vërtetë..”Thënie...

Dashuriae parë është një provim për të hyrë në dashurinë e vërtetë..”Thënie Për Dashurinë.”

145

. Për të gjetur miqësinë e vërtetë kapërcehet lumi, për të gjetur dashurinë e vërtetë deti .

. Vetëm gjuha e muzikës, verës dhe dashurisë nuk ka nevojë të përkthehet.

. Ai që e ndjek dashurinë dhe nuk e pushton , nuk plaket .

. Dashuria e bën qiellin të vërtitet në kokë si portokall.

. Dashuria deri më sot nuk njeh plan që të plotësohet qind për qind.

. Burri është zbulues, gruaja mbrojtësja e zbulimeve.

. Dashurinë e zmadhon fisnikëria dhe e zvogëlon meskiniteti.

. Dashuria e parë është një provim për të hyrë në dashurinë e vërtetë.

Dritëro Agolli

 

 

Jeto I Lumtur

Artikulli paraprakFamilja është çerdhja e njeriut….”Thënie Për Familjen”.!!
Artikulli tjetërSuksesi është të mund të shkosh të shtrihesh çdo natë, me shpirtin në paqe..”Thënie Për Jetën”..!!