Ballina Uncategorized DËSHIROJ NJË FEMËR ME MENDIME ORIGJINALE, PA BOTOX…

DËSHIROJ NJË FEMËR ME MENDIME ORIGJINALE, PA BOTOX…

141

Bukowski: DËSHIROJ NJË FEMËR ME MENDIME ORIGJINALE, PA BOTOX…

 

“…Jam i lodhur duke parë fytyra femrash të rrethuara nga botox. Gjinj të tejmbushur, të copëtuar nga konkurrenca, prapanica të ekspozuara, taka dhe truke kozmetike, gjeste të vështira për gratë e lirshme, tashmë të padallueshme edhe nga ato të zanatit ..

Dëshiroj të shikoj femra me feminitetin e tyre, me sjellje të butë, me buzëqeshje plot hir, lëvizje joshëse, me fjalë të ëmbla dhe të sigurta në të njëjtën kohë. Me mendime origjinale dhe të reja…Dëshiroj të shikoj femra të pavarura, jo skllave të burrave që sakrifikojnë dinjitetin e tyre. Femra me zemra prej akulli të shkrirë, shoqe dhe mike të meshkujve, të lira dhe të sinqerta…”

Charles Bukowski     Jeto I Lumtur.al

Artikulli paraprak“Nëse nuk keni qarë, sytë tuaj nuk mund të jenë të bukur” Sofia Loren
Artikulli tjetërNjë fitues është thjesht një ëndërrimtar gë nuk ka hequr dorë. Thënie Të Mençura..