Ballina Dedikime E BUKUR PËR TË LEXUAR

    E BUKUR PËR TË LEXUAR

    130

    Një gjë të kërkoj… Më duaj për atë që jam dhe të jetë e vërtetë. Më duaj si peshku e do detin, se si zogu i pëlqen të këndojë. Më duaj si bleta e do mjaltin e saj, si një engjëll i do krahët e tij. Më duaj dhe më shtrëngo fort sic me thua cdo gje eshte ne rregull. Më duaj dhe më ruaj me gjithë fuqinë tënde teksa më mban afër natën. Më duaj ndërsa vendos një puthje në buzët e tua, ndërsa zemra në gjoksin tim rrokulliset.

    Artikulli paraprakIshe shtatëzanë
    Artikulli tjetërTë duash