Ballina Dedikime “E çuditshme si ti”

  “E çuditshme si ti”

  145

  Zakonisht kam menduar të isha personi më i çuditshëm në botë,
  por më vonë kam kuptuar, se janë kaq shumë njerëz në rruzull,
  e ndonjëra duhet të jetë pikërisht ashtu si unë,
  që të ndihet e çuditshme dhe me difekte
  në të njëjtën mënyrë si ndjehem unë.
  Do të desha ta imagjinoja,
  ta imagjinoj që ajo duhet të jetë atje jashtë
  dhe se edhe ajo po mendon për mua.
  Epo, shpresoj, të jesh atje përjashta
  duke e lexuar këtë,
  ti e di, se po, është e vërtetë,
  jam ketu
  dhe jam e çuditshme pikërisht, ashtu si ti…

  Frida Kahlo

  Jeto I Lumtur

  Artikulli paraprakTHUAJA HËNËS
  Artikulli tjetërTi nuk lexon