Ballina Thënie E mira bëhet në heshtje, çdo gjë tjetër është teatër…..”Thënie Motivuese...

E mira bëhet në heshtje, çdo gjë tjetër është teatër…..”Thënie Motivuese “

73

“Shumë ide të mëdha ikin pa u realizuar dhe shumë zbatues të mirë janë pa ide. Njëra pa tjetrën janë të pavlefshme.”

– Tim Blixseth

Tim Blixseth

 

” Bota merr formë më lehtë se sa e mendoni dhe ajo po pret që ju ti jepni formë”.

– Bono

Bono: U2's name and songs make me cringe - BBC News

 

“Të mundesh është veçse një gjende e përkohëshme. Të heqësh dorë e bën atë të përherëshme.”

– Marilyn von Savant.

I was not an especially happy child: Marilyn Vos Savant

 

 

“Suksesi është aftësia për të kaluar nga dështimi në dështim pa e humbur entuziazmin.”

– Winston Churchill

History of Sir Winston Churchill - GOV.UK

 

“Ka dy zgjedhje kryesore në jetë: të pranosh kushtet ashtu siç janë ose të pranosh përgjegjësinë për ti ndryshuar ato.”

– Dr. Denis Waitley

Welcome to the Official Denis Waitley Channel - The Psychology of Winning -  YouTube

 

Nuk do të shihja kaq bukur tani, po të mos kisha parë aq shumë errësirë më parë.

Giovanni Pascoli

 

Giovanni Pascoli: vita, opere e poetica del fanciullino

 

Jeto I Lumtur

Artikulli paraprakAsnjë mashkull nuk duhet të fleje i qete, nese femra që ai ka ofenduar s eshte hakmarrë akoma..”Thënie Për Femrat”
Artikulli tjetërMund të mos jemi përgjegjës për situatën nëtë cilën gjendemi, por do tëjemi, po nuk bëmë asgjë për ta ndryshuar..”Thënie Motivuese”