“E padrejta bëhet shumë meerrezikshme kur mbrohet nga njerez inteligjentë.”..”Thënie Për Jetën”

160

Mund te besh me shume miq per dy muaj nese shpreh interesim per njerezit e tjere se sa mund te besh per dy vjet duke u munduar t’i besh tjeret te interesohen per veten tende.
Dale Carnegie

5 ways Dale Carnegie can make you a more successful leader

 

 

Mos u mundo asnjehere te arsyetohesh – miqte e vertet nuk kane nevoje te degjojne arsyetimet ndersa armiqte s’do te degjojne sidoqofte.
Elbert Hubbard

101 Greatest Elbert Hubbard Quotes Of All Time - Succeed Feed

 

 

Mos ec pas meje, une s’udheheq dot. Mos ec para meje, se mbase s’te ndjek. Ec prane meje dhe te behemi miq.
I panjohur

(mendohet te jete thene nga Albert Camus)

 

Remembering Albert Camus | PORT Magazine

 

 

T’i kesh frikën dashurisë do të thotë t’i keshë frikën jetës, dhe ata që i frigohen jetës janë tre pjesë të vdekur.
Bertrand RUSSELL

BBC Radio 4 - Archive on 4, Bertrand Russell: The First Media Academic?

 

 

Takimi i dy personaliteteve është si një kontakt i dy substancave kimike: nëse ka reaksion, të dyja transformohen.
Carl JUNG

Carl Jung - Toolshero

 

 

Mosha s’ju mbron nga dashuria, por dashuria, deri diku, ju mbron nga mosha.
Jeanne MOREAU

Jeanne Moreau: French screen icon and star of Jules et Jim, dies at 89 -  BBC News

 

 

Jeto I Lumtur

Artikulli paraprakDuhet një njeri i mençur për të njohur një njeri të mençur….”Thënie Të Mençura”
Artikulli tjetërNjeriu i urtë nuk kerkon lumturinë, por mungesën e dhimbjes…”Thënie Të Mençura”