JiL.al - Jeto i Lumtur

Elgit Doda sjell një version akustik të “A e din, Ku je, TL”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

“A e din”, “Ku je” dhe “TL” janë tri nga projektet e Elgit Dodës që i dhanë famë të madhe dhe e rikthyen në vëmendje të publikut.

Këto tri këngë që kanë histori dashurie dhe që përfshijnë emra të tjerë brenda, deri më tani kanë grumbulluar miliona klikime në YouTube.

Dhe pikërisht këto projekte janë sjell në një version tjetër – atë akustik nga vet artisti.

I njëjti ka bërë një interpretim të mahnitshëm të këtyre këngëve që besohet se do të pëlqehen akoma më shumë në këtë lloj versioni.