Ballina Thënie Gjithmonë mbani mend

Gjithmonë mbani mend

134

Gjithmonë mbani mend; Mahatma Gandhi

“Kur bie në dëshpërim, ia kujtoj vetes këtë
gjatë historisë, e vërteta dhe dashuria kanë fituar gjithmonë.
Ka pasur tiranë, ka pasur vrasës,
dhe për një kohë ata duken të pathyeshëm,
por në fund ato shemben.”
Asgjë nuk arrihet pa sakrifica dhe guxim.
Kush është i aftë të vuajë dhe të luftojë, në fund fiton.
Gjithmonë mbani mend atë!

(Mahatma Gandhi)

Jeto I Lumtur.al

 

Artikulli paraprakKur dashuria është grackë
Artikulli tjetërKOÇI PETRITI: DASHURIA…