Ballina Thënie Jeta kë një mijë mënyra për ta jetuar. Të gjesh mënyrën më...

Jeta kë një mijë mënyra për ta jetuar. Të gjesh mënyrën më të mirë ndër këto, ky është misteri i jetës.

235

Ndodhin ngjarje në jetë që janë si pyetje. Kalojnë minuta ose vite dhe pastaj jeta përgjigjet.

Nëse dëshironi të dini ç’do të ndodhë në të ardhmen, hidhni një sy në të shkuarën: do të shihni perandori që lindin dhe vdesin. Kështu keni parë edhe në të ardhmen.

Ashtu si dita e kaluar mirë të jep gjumë të ëmbël, ashtu dhe një jetë e shpenzuar si duhet të jep vdekjen të qetë.

Koha është monedha e jetës tënde. Është monedha e vetme që ke dhe vetëm ti mund të vendosësh se si ta shpenzosh. Ki kujdes mos lejo të tjerët ta shpenzojnë për ty.

Mënyra më e keqe për ta kaluar jetën është të lejosh të ta kamxhikojë.

Shpesh mjafton një çast për të harruar një jetë, por ndonjëherë nuk mjafton një jetë për të harruar një çast të vetëm.

Është një mëkat i vërtetë që leksionet e jetës i mësojmë atëherë kur nuk na duhen më.

Pleqëve do t’u tregoja se vdekjen nuk e sjell plakja por harresa.

Jeta di t’i ngatërrojë gjurmët e veta dhe gjithçka e së shkuarës mund të bëhet lëndë ëndrrash, argument legjendash.

Sa më i madh të jetë mashtrimi, aq më e vogël do të jetë kënaqësia.

Jeta është gjëja e vetme që, sa më shumë rritet, aq më tepër bie.

Artikulli paraprakPolicia rumune sekuestron makina luksoze e pronat e Andrew Tate
Artikulli tjetërU tha se është i lidhur me Kiara Titon, reagon për herë të parë djali i biznesmenit shqiptar, ja si është e vërteta