Ballina Motivime “Jo domosdoshmërisht” Manuela Toto

“Jo domosdoshmërisht” Manuela Toto

120

Jo domosdoshmërisht ju duhet të jepni shpjegime për ata që nuk e kanë kuptuar.

Ju mund të veproni dhe të mbani të heshtura arsyet tuaja.

Jo domosdoshmërisht ju duhet të qëndroni në vende ku lulet e kopshtit tend  thahen.

Nuk ka asnjë kopsht të vetëm dhe ju jeni bërë të qëndroni në diellin më të mirë.

Jo domosdoshmërisht ju duhet të jeni të kënaqur në shoqërinë e kujtdo.

Vetmia nuk është një dënim nëse e zgjidhni për paqen tuaj.

Jo domosdoshmërisht duhet të mbledhësh çdo provokim.

Jo çdo gjë meriton vëmendjen dhe kohën tuaj.

Jo domosdoshmërisht ju duhet të mbani besimin me premtimet e lashta.

Premtimet duhet të ushqehen çdo ditë

dhe universi bekon atë  që njeh fundin

dhe e le të shkojë.

Jo domosdoshmërisht ju duhet të jeni shtëpia e qëndrueshme të çdo emocioni.

Ju mund ta lini veten të kalojë.

Jo domosdoshmërisht ju duhet të konfirmoni pritshmëritë e të tjerëve.

Mund të mbeteni të paparashikueshëm

është falas dhe jo mirënjohës.

Manuela Toto

Jeto I Lumtur.al

Artikulli paraprakSi e kalojnë mëngjesin njerëzit më të suksesshëm
Artikulli tjetërE FUNDIT/ Vetëvaret brenda burgut të Durrësit një i dënuar, detajet e para