Ballina Dedikime  Koha të mëson…

   Koha të mëson…

  148
  Koha të jep mundësinë të mësohesh..
  Të përshtatesh..
  Por jo të harrosh.
  Koha të jep thjesht mundësinë të krijosh
  në zemrën tënde, një dhomë sekrete
  ku këndohen këngë të ndjera vetëm
  për veshët e tu..
  Ku luhet një melodi që për botën jasht,
  është thjesht një stonaturë e lodhshme..
  Koha të bën të heshtësh..
  Të heshtësh dhe të mbash për vete shumë gjëra,
  sepse ditë pas dite, vit pas viti,
  ajo të tregon se është e kotë..
  Askush nuk i ndjen gjërat që ndjen ti
  Askujt nuk i dhemb ku të dhemb ty
  Dhe asnjë..absolutisht asnjë nuk qesh
  me një kujtim, me një përjetim, qoftë edhe më
  i pakuptimti, ashtu siç bën ti…
  Koha të mëson se lëkura është personale
  Se shenjat janë individuale
  Dhe ti, ti dikush që duhet të mbash barrën tënde
  Pa u fshehur
  Pa mohuar
  Pa kërkuar për të harruar, të tjera vende.

  Nga Jeto I lumtur.al
                                                          Jeto I Lumtur
  Artikulli paraprakSA E RRALLË…
  Artikulli tjetërNuk është detyra jote të bësh mizë-shpërndarësin.