Ballina Dedikime Kujdesu për veten..

  Kujdesu për veten..

  52

  Nuk duhet të jesh gjithçka
  Nuk duhet të jesh një super Mami
  Një super Grua
  Një super Shtëpiake
  Një super Profesioniste
  Një super Grua
  Sepse kur trupi yt do të të kërkoj pushim
  do të jenë të pakët ata që do të kujtohen se
  pate qënë gjithçka në një.
  Kështu që, dil nga shtëpia
  Shko të ecësh
  Shko në park
  Shko në palestër
  Bli një panine
  Shko në sallon
  e fli deri vonë
  Vish rrobat që do
  Ji vetja
  Kujdesu për veten
  Duaje dhe bëje
  Femija rritet,
  burri ikën,
  punë gjen tjetër,
  shtëpia bëhet sërish pis,
  por gjëndja jote emocionale..
  Është e mundur që ti të mos kesh një mundësi të dytë.

  Krijuar nga Jeto I Lumtur

   

  Jeto I Lumtur

  Artikulli paraprakSa të kam dashtë..
  Artikulli tjetërLigje Universale..