JiL.al - Jeto i Lumtur

KUR DIÇKA ËSHTË MJAFTË RËNDËSISHME, JU E BËNI ATË EDHE NËSE SHANSET JANË KUNDËR JUVE!…”Thënie Motivues”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

1– Një jetë e pakontrolluar nuk ja vlen të jetohet – Sokrati

2 – 80% e suksesit është të tregosh që vlen – Woody Allen

3 – Jeta jote është e limituar, kështu që mos e shpenzo duke jetuar jetën e dikujt tjetër – Steve Jobs.

4 – Të fitosh nuk është gjithçka, por të duash të fitosh po – Vince Lombardi

5 – Unë nuk jam produkt i rrethanave të mia. Jam produkt i vendimeve të mia –Stephen Covey

6 – Çdo fëmijë është artist. Problemi është si të vazhdosh të mbetesh artist kur rritesh – Picasso

7 – Nuk mund ta kalosh kurrë oqeanin nëse s’ke guxim të shohësh mbrapa që bregu nuk duket – Kristofor Kolombi.

8 – Kam mësuar që njerëzit do ta harrojnë çfarë the, njerëzit do ta harrojnë çfarë bëre, por njerëzit nuk do ta harrojnë kurrë se si i bëre të ndihen – Maya Angelou.

9 – Ose ti e bën ditën tënde ose dita të drejton ty – Jim Rohn

10 – Për çdo gjë që mendon se mund të bësh ose çfarë nuk mund të bësh, ke të drejtë – Henry Ford

11 – Dy ditët më të rëndësishme në jetën tënde janë kur lind dhe ditën që zbulon pse linde – Mark Tuein

12 – Çfarëdo mendon të bësh, apo e ke ëndërr, filloje. Guximi ka gjenialitet, pushtet dhe magji brenda – Johann Volfgang von Goethe.

13 – Hakmarrja më e mirë është suksesi masiv – Frank Sinatra

 

5 things that unite people who are truly successful - Motivim

 

Jeto I Lumtur