Ballina Dedikime Kushtojini vemendje

  Kushtojini vemendje

  138

  Kushtojini vëmendje ; Gio Evan

  Kushtojini vëmendje kur takoni një person të mirë sepse ju jeni përballë një qenie të brishtë. Kushtojini vëmendje kur takoni një person të përulur sepse jeni dëshmitar për vlerën më të madhe njerëzore që nuk ka ekzistuar kurrë. Bej kujdes kur kaloni para një personi që ka mësuar të dëgjojë sepse ju jeni afër tek sekreti më i çmuar në botë. Bej kujdes kur takoni një person që buzëqesh pa të njohur ty, sepse ju jeni pikërisht në vendin fqinj për ata që njohin metodat për të ndryshuar shoqërinë. Kushtojini vëmendje kur takoni një person të mirë të sjellshëm, të durueshëm, bujar, i dashur sepse ajo mirësi i duhej të luftonte çdo formë padrejtësie, se arsimi duhej të kapërcente një milion britma ajo bujari duhej të përballej me fatkeqësinë dhe ajo dashuri, ajo dashuri jeton pavarësisht kësaj bote.

  Gio Evan

  Jeto I Lumtur.al

  Artikulli paraprakI dashur Xhon
  Artikulli tjetërNjerëz të veçantë