Ballina Dedikime Letër vajzës sime..

  Letër vajzës sime..

  158

  JLeter vajzes sime

  “Më beso bija ime, aventura e madhe e jetës është ajo të jesh vetvetja, pa e lënë veten të kushtëzohesh nga ajo që të tjerët duan të jesh, për qetësinë e tyre shpirtërore, për dobinë e tyre, për atë që ata besojnë se është e përshtatshme. Ndoshta Liria juaj e Qenies do të shkaktojë izolim, vetmi, përpjekje për manipulim, xhelozi dhe keqkuptime. Mos harroni se e gjithë kjo është pjesë e farës, është pjesë e procesit të hapjes së guaskës, është zhurma e çelës, është fara që lulëzon dhe lëshon gjithçka që ishte më parë. Të guxosh të lulëzosh sot, në këto kohë të shkretëtirës, ​​presupozon guxim të madh, fuqi të madhe, është Revolucioni më i Lartë. Dhe a e dini pse bijë? sepse kur lulëzon, lulëzon edhe shpresa.”

   Ada Luz Marquez 

  Jeto I Lumtur

   

  Artikulli paraprakPse nuk shërohesh?
  Artikulli tjetërGruaja top