Ballina Thënie “Mos u mbaj fort pas dikujt që po ikën, ndryshe s’do takosh...

“Mos u mbaj fort pas dikujt që po ikën, ndryshe s’do takosh atë që po vjen”.. “Thënie Për Pritjen”

1466

Pritja është kurth. Gjithmonë ka arsye për të pritur. E vërteta është, ka vetëm dy gjëra në jetë, arsye dhe rezultate, dhe arsyet thjeshtë nuk llogariten.

– Robert Anthony

Anthony Eden Biography - Facts, Childhood, Family Life & Achievements

 

Nuk ka arritje madhore e që nuk është rezultat i punës me durim dhe pritjes.

– J. G. Holland

Josiah Gilbert Holland - Poems by the Famous Poet - All Poetry

 

Nuk do të arrihet asgjë duke pritur një situatë më të mirë. E sheh ku je dhe e bënë atë që mundesh me të.

– Jacob K. Javits

Jacob K. Javits | The NYPR Archive Collections | WNYC

 

Por gjëja e rëndësishme rreth të mësuarit të presësh, ndjehem e sigurt, se është të dish çfarë je duke pritur.

– Anna Neagle

 

Dame Anna Neagle | British actress | Britannica

 

Mos prit rrethanat e jashtëzakonshme për të bërë mirë; shfrytëzo situatat e zakonshme.

– Charles Richter

Charles Richter, Inventor of the Richter Magnitude Scale

 

 

Për çfarë po presim nuk është aq e rëndësishme sa çfarë na ndodhë kur jemi duke pritur. Besoji procesit.

– Mandy Hale

Quote by Mandy Hale: “You don't always need a plan. Sometimes you jus...”

 

Të priturit është rrezik për diçka ose asgjë, është vendimi juaj nëse do të qëndroni edhe më tej me durimin tuaj. – kent Ian N. Cny
Nëse pret që mundësitë të shfaqen, je njëri nga frikacakët.
– Edward de Bono
Edward de Bono died on June 9th | The Economist
Mos prit! Fillo sot ëndrrat tua, impulset tua, dëshirat tua, momentet tua të veçanta. Sepse ky është momenti yt.
– Mary Anne Radmacher
Mary Anne Radmacher | Grandes Pymes
Jeto I Lumtur
Artikulli paraprakKUR MUND TË HASH BUKË THATË NË SHTËPINË TËNDE, MOS KERKO MISH TË NJOMË NË SHTËPINË ETJETRIT…” Thënie Të Bukura”
Artikulli tjetërErrësira dhe pritja kanë të njëjtën ngjyrë..”Thënie Për Pritjen”