Ballina Thënie Nderkohë që meshkujt mburren me histori që nuk kanë ndodhur kurrë, femrat...

Nderkohë që meshkujt mburren me histori që nuk kanë ndodhur kurrë, femrat kanë jetuar aventura që nuk do ti rëfejnë kurrë..”Thënie Të Mençura”..!!

79

– Do të të duhet të vdesësh disa herë përpara se të jetosh me të vërtetë.

– Shumë shpesh njerëzit ankohen se ata nuk kanë bërë asgjë me jetën e tyre; dhe pastaj ata presin që dikush t’ju thotë se kjo nuk është kështu.

– Gjenialitet do të thotë të kesh aftësinë për të thënë një gjë mjaft të thellë në mënyrë të thjeshtë.

– Ne të gjithë do të vdesim, të gjithë ne, çfarë cirku. Kjo duhet të na bënte të gjithë të donim njëri-tjetrin por jo. Ne jemi të terrorizuar nga rivaliteti me njëri-tjetrin.

– Pa letërsi, jeta është një ferr

– Disa njerëz nuk bëjnë asnjëherë çmendurira, sa të tmerrshme duhet të jenë jetët e tyre.

– Nëse do ta provosh me të vërtetë, shkoi deri në fund. Ndryshe, as nuk e ke filluar fare. Nuk ekziston një ndjenjë më e mirë se sa ajo. Do të jesh vetëm me Zotat. Një luftë e vërtetë..

Charly bukowski

 

Jeto I Lumtur

Artikulli paraprakSuksesi është të mund të shkosh të shtrihesh çdo natë, me shpirtin në paqe..”Thënie Për Jetën”..!!
Artikulli tjetërÇfarë është lumturia?