Ballina Poezi Ne kemi nevojë për dashuri

Ne kemi nevojë për dashuri

151

Ne kemi nevojë për dashuri; Andrea Faber

Ne kemi nevojë për një dashuri
për të na udhëhequr.
Nga njerëz të aftë për të qenë të lumtur.
Është errësirë. Shumë e errët për të mposhtur.
Para se të kthehet në heshtje.
Ne kemi nevojë për njerëz
të aftë për të bërtitur lumturinë.
Për të kryer akte bukurie.
Për ta mësuar atë.
Disa poetë.
Disa fëmijë.
E fjalës së ëmbël të grave të dashuruara. Zëri i tyre.
Asnjëherë si tani.
Ne kemi nevojë.

Andrew Faber

Jeto I Lumtur.al

Artikulli paraprak8 Marsi dita ndërkombëtare e gruas
Artikulli tjetërIshim vetëm unë dhe ti