Ballina Thënie Një djalë dhe një vajzë nuk mund të jenë kurrë shokë pergjithmonë.

Një djalë dhe një vajzë nuk mund të jenë kurrë shokë pergjithmonë.

151

Shekspiri ka thënë:
– Një djalë dhe një vajzë nuk mund të jenë kurrë shokë pergjithmonë.

Linkolni ka thënë:
– Shoqëria mes një djali dhe një vajze është hapi i parë i asaj që ne quajmë dashuri.

Wordsworth ka thënë:
– T’i propozojë një djalë një vajze për shoqëri është njesoj si të thotë asaj “Të Dua”

Jackie Chan ka thënë:
– Dashuri është shoqëria e tej zgjatur.

Michael Jackson ka thene:
– Nëse një djalë mund të bëhet miku i ngushtë i një vajze, ai atëherë shumë thjesht
mund të bëhet partneri i saj i jetës.” …

Jeto I Lumtur.al

Artikulli paraprakNajeshmëria është roba më elegante dhe më e çmuar qe inteligienca mund të veshë…”Thënie Për Jetën”
Artikulli tjetërPërtej Dashurisë Xheladin Rumi