Ballina Dedikime Një heshtje e bukur…

  Një heshtje e bukur…

  159

   

   

  Ka heshtje që na thonë gjëra të bukura,
  si për shembull fytyra e gruas
  në orët e vona të natës
  kur e pagjumë numëron me vete
  ditët e fundit të barrës.
  Ec e thuaj po munde këtë heshtje
  ti, muzikant, me nota
  ti, piktor, me ngjyra
  ti poet me vjersha
  dhe ti, aktore e famshme
  me gjeste dhe fjalë!
  Për ta thënë duhet të jesh
  nje grua shtatzënë
  domethënë
  dyfish e gjallë.

   

  Ndoc Gjetja

  Jeto I Lumtur

   

   

  Artikulli paraprakE vështirë ta kalosh, por ti vazhdo….
  Artikulli tjetërSA E RRALLË…