Ballina Thënie Pas prindërve qëndron shkolla dhe pas mësuesit shtëpia.

Pas prindërve qëndron shkolla dhe pas mësuesit shtëpia.

639

Truri më i mirë i kombit mund të gjendet në bankat e fundit të klasës.

Zoti, Krijuesi ynë, ka ruajtur në mendjet dhe personalitetin tonë, fuqi dhe aftësi të mëdha potenciale. Lutja na ndihmon t’i shfrytëzojmë dhe zhvillojmë këto fuqi.

Një goditje e madhe është në fakt një gjuajtje e vogël që vazhdon pandërprerje, kështu që vazhdoni të provoni.

Fatkeqësia gjithmonë paraqet mundësi për introspeksion.

Ai që njeh të tjerët është i ditur, por i mençur është ai që njeh veten.

Kur shpresat, ëndrrat dhe qëllimet tuaja janë shkatërruar, kërkoni midis rrënojave, mund të gjeni një mundësi të artë të fshehur në rrënoja.

Ju duhet të ëndërroni përpara se ëndrrat tuaja të realizohen.

Ju nuk mund ta ndryshoni ARDHMËN tuaj, ju mund të ndryshoni ZAKONET tuaja. Dhe me siguri ZAKONET tuaja do të ndryshojnë TË ARDHMEN tuaj.

Ajo që je e destinuar të bëhesh nuk zbulohet tani, por është e paracaktuar.

Unë kam parë në mënyrë të përsëritur se si njerëzit janë të varfër në artikulimin e asaj që duan – derisa shohin një fabrikë duke bërë diçka që ata nuk duan ta bëjnë.

Kombi nuk meriton asgjë më pak se suksesin e secilit prej nesh. Le të synojmë suksesin.

Mënyra më e mirë për të fituar ishte të mos kishe nevojë të fitosh. Shfaqjet më të mira realizohen kur jeni të relaksuar dhe pa dyshime.

Brenda mendjes janë të gjitha burimet e nevojshme për një jetë të suksesshme. Idetë janë të pranishme në ndërgjegje, të cilat kur lirohen dhe u jepet hapësira për t’u rritur dhe marrë formë, mund të çojnë në ngjarje të suksesshme.

Mendja e përndritur e rinisë është burimi më i fuqishëm në tokë, mbi tokë dhe nën tokë.

Përkushtimi total është një cilësi thelbësore për ata që duan të arrijnë majat e profesionit të tyre.

Nëse doni të shkëlqeni si diell, fillimisht digjuni si diell.

Atëherë kuptova se nëse diçka është në rrezik, mendja e njeriut ndizet dhe kapaciteti i punës rritet shumëfish.

Dije ku po shkon. Gjëja madhështore në botë është të mos diturit aq shumë se ku jemi, se në çfarë drejtimi po lëvizim.

Mendjet e mëdha shkencore formohen herët nga përvoja të paharrueshme. . . dhe disa momente mrekullie.

Lavdëroni publikisht, por kritikoni privatisht.

Kur liria që ata dëshironin më së shumti ishte liria nga përgjegjësia, atëherë Athina pushoi së qeni e lirë dhe nuk ishte më e lirë.

Cilësia e vërtetë nuk vjen nga një ndërtesë e madhe, objekte të shkëlqyera apo reklama të shkëlqyera. Ndodh kur arsimi jepet me dashuri nga mësues të mëdhenj.

Nuk ka fuqi më të madhe në qiell apo në tokë sesa përkushtimi ndaj një ëndrre.

Njohuria është një pasuri e prekshme, shpesh mjeti më i rëndësishëm në punën tuaj.

Ne nuk ndërtojmë vetëm mbi sukseset, ne ndërtojmë edhe mbi dështimet.

Ajo që imagjinoni, është ajo që do të ndodhë. Ajo që besoni është ajo që do të arrini.

Artikulli paraprakPique i kundërpërgjigjet sërish Shakiras
Artikulli tjetërButrinti mbështeti Kiarën vetëm për të ironizuar ish-të dashurën e ti, Olta Beqiri?