Ballina Poezi Poezia është fjala që i mungon shpirtit Nga; Jeto I Lumtur.al

Poezia është fjala që i mungon shpirtit Nga; Jeto I Lumtur.al

242

Poezia është fjala që i mungon shpirtit,

çdo gjë që lëviz brenda, gjithçka thotë zemra

mes një rrahjeje dhe tjetrës, gjithçka që na bën të qëndrojmë varur në fillin e jetës,

gjithçka që kemi dhe gjithçka që na mungon,

gjithçka që ëndërrojmë dhe çfarë do të bënim me ata që duam, gjithçka që shohim në yje dhe yjet që mund t’i ndriçonim

me guximin e dëshirave tona.

E gjithë kjo!

Por lumturia mbetet e patundur derisa ta lëmë të shkojë

Duke ecur perpara duke ndjekur rrugën e zemrës.

Nga; Jeto I Lumtur.al

Artikulli paraprakShpirtin veshur Angelo De Pascalis
Artikulli tjetërXhelozia: armik apo aleat?