JiL.al - Jeto i Lumtur

Qetsori: Kiara ia merr fitoren Luizit

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Big Brother është ndër formatet më të pëlqyera në vendin tonë. Personazhet pjesëmarrëse kanë fituar simpatinë dhe vëmendjen e publikut, duke i mbërthyer para ekranit me orë dhe ditë të tëra.

Ndonëse pjesa më e madhe e banorëve mendojnë që Kiara nuk është lojtare e fortë dhe se nuk e meriton finalen, Qetsori mendon ndryshe.

Teksa po bisedonte me Kiarën, ai i tha asaj se e sheh finaliste dhe fituese. Sipas Qetsorit, Kiara ka mbajtur peshën e banorëve, peshën e lidhjes dhe se ka përballuar më shumë situata se sa Luizi. Kjo e fundit e falenderoi Qetsorin për konsideratën dhe i tha atij se thjesht ka reaguar në situata të ndryshmen, në bazë të reality show-t.

Qetsori tha se ai po e gjykon situatën si publik dhe sipas tij, pavarësisht se Luizi ka bërë lojë më të fortë, Kiara ia merr fitoren atij, pasi ka përjetuar më shumë gjëra gjatë rrugëtimit të saj.