Ballina Thënie Shoqëria vërtetë nuk njehë zili…”Thënie Për Miqësinë”

Shoqëria vërtetë nuk njehë zili…”Thënie Për Miqësinë”

53

“Miqtë janë ilaçi për një zemër të lënduar dhe vitamina për një shpirt të pashpresë”.

“Miqtë e vërtetë janë të vështirë për t’u gjetur, shumë të vështirë për t’i lënë të shkojnë dhe e pamundur të harrohen”.

“Miqtë tregojnë dashurinë e tyre në momente telashi, jo lumturie”.

“Miqtë e vërtetë nuk janë asnjëherë të ndarë. Ndoshta të ndarë nga distance, por jo nga zemra”.

“Shoqëria nuk është një gjë e madhe. Është bashkimi i miliona gjërave të vogla”.

“Miqtë e vërtetë nuk ndihen keq, kur ti i shan. Ata buzëqeshin dhe të quajnë ty diçka më të rëndë më vonë”.

“Miqësia ka të bëjë me besimin ndaj njëri-tjetrit, ndihmën ndaj njëri-tjetrit, dashurinë ndaj njëri-tjetrit dhe çmenduritë që kaloni së bashku”.

“Janë miqtë që takojmë përgjatë rrugës që na bëjnë ta vlerësojmë rrugëtimin tonë”.

“Miqtë e mirë janë si yjet. Nuk i shohim përherë, por ne e dimë se ata janë gjithmonë në qiell”.

“Një mik i vërtetë të pranon për atë që je dhe të ndihmon për t’u bërë a/ajo që do të bëhesh”.

Nga Jeto I Lumtur.al

 

Nuk ka asgjë që të ketë më tepër vlerë, se sa shoqëria e vërtetë” - bota.al

 

Jeto I Lumtur

Artikulli paraprakBota do të ishte një vend i shpifur pa femrat. Femra është poezi, është dashuri, është jetë..”Thenie Për Jetën”
Artikulli tjetërMe Dhëndër Mirë Fiton Dhe Një Djalë Me Dhëndër Të Keq, Humbet edhe Vajzën..”Thënie Për Femrat”