Ballina Thënie SHUMËNJEREZ DUHEN NDERUAR JO SEPSE BEJNË MIRË, POR SEPSE NUK BËJNË KEQ.”Thënie...

SHUMËNJEREZ DUHEN NDERUAR JO SEPSE BEJNË MIRË, POR SEPSE NUK BËJNË KEQ.”Thënie Motivuese”

67
Një ditë pa të qeshura është një ditë e humbur kot. – Charlie Chaplin

Çdo mëngjes ne lindim përsëri. Ajo që ne bëjmë sot është ajo që ka më shumë rëndësi. – Buda

Çfarë ka në anën tjetër të frikës? Asgjë. – Jamie Foxx

Askush nuk ju detyrohet për asgjë. – Amelia Boone

Nëse po ndryshoni botën, jeni duke punuar për gjëra të rëndësishme. Do të jeni të lumtur për t’u çuar çdo mëngjes. – Larry Page

Nëse doni të bëni ëndrrat tuaja realitet, gjëja e parë që duhet të bëni është të zgjoheni. – J.M. Power

Kur ngriheni çdo mëngjes, mendoni se çfarë privilegji i paçmuar është që jeni gjallë; që merrni frymë, që mendoni, që shijoni jetën dhe që dashuroni. – Marcus Aurelius

Bota ndryshon me shembullin tuaj, jo me mendimin tuaj. – Paulo Coelho

Me ditën e re vijnë forca dhe mendimet e reja. – Eleanor Roosevelt
Jeto I Lumtur
Artikulli paraprakO Atdhe! Më je i dashur sa më s’ka
Artikulli tjetërNjë mik i vërtetë na ben ta njohim më mirë veten