Ballina Life Style Si ta dalloni nëse një mashkull ka rërë në dashuri me ju,...

Si ta dalloni nëse një mashkull ka rërë në dashuri me ju, nëpërmjet gjuhës së tij të trupit.

66

Gjuha tërheqëse e trupit mashkullor fillon në sytë e tij. Burri është shumë vizual dhe kjo shfaqet gjithmonë. Le të shohim disa mënyra se si një djalë ju shikon kur ju pëlqen.

Gjuha e trupit mashkullor në dashuri nuk është gjë tjetër veçse rituali i çiftëzimit të njeriut. Burri dhe gruaja kur arrijnë pjekurinë kërkojnë gjithmonë të tërheqin partnerin e duhur.

Kur një mashkull ju shikon shpesh me një buzëqeshje, ai ju pëlqen

Në gjuhën mashkullore të trupit të tërheqjes, vështrimi i dashur dhe buzëqeshja është më themelore.

Ti shfaqesh pranë tij dhe ai papritur skuqet

Skuqja është gjithashtu pjesë e gjuhës së trupit të një mashkulli të dashuruar.

Ai përpiqet t’ju kontaktojë shumë shpesh me sy

Gjuha e trupit mashkullor në dashuri bie shumë në sy në pamje. Sapo shfaqeni, ai ju ndjek me sy.

Pamjet e një burri kur i pëlqen një grua, fillon imiton gjestet e saj

Kur një mashkull ju shikon dhe befas fillon t’ju imitojë, është një shenjë e mirë që ju pëlqen.

Ata ju flasin, ju shikojnë, ju afrohet dhe ju prekin

Një nga qëndrimet e një mashkulli, kur të pëlqen, është se ai përpiqet të të prekë. Pamja e një mashkulli të dashuruar synon t’ju ketë pranë.

Ndërsa ai ju përshëndet, bebëzat e tij të syrit zmadhohen

Kur ka një vajzë të bukur, një burrë do ta shikojë gjithmonë atë.

https://jetoilumtur.al/

Artikulli paraprakNuk dinë t’i kthejnë emocionet: Pjesëtarët e shenjës më e ftohtë të horoskopit
Artikulli tjetërGjërat që mund të mësoni për partnerin vetëm përmes një puthjeje