Ballina Dedikime Si vlerë mbi vlerat… pa asnjë çmim

  Si vlerë mbi vlerat… pa asnjë çmim

  154

  Si vlerë mbi vlerat… pa asnjë çmim

  Je më e bukur që kur vendose të zgjidhesh…
  Të zgjedhësh veten përpara gjithçkaje.
  Je shumë herë më e bukur tani që fjalët
  e atij që dikur të kishte premtuar botën,
  nuk të zhveshin më.
  Nuk të bëjnë më të ndihesh e dobët
  Nuk të bëjnë më të dyshosh tek vetja
  Tek forcat e tua
  Tek vendosmëria për t’ja dal
  Sepse ti mund t’ja dalësh
  Çdo femër ia del të hedh pas gjithçka
  Të buzëqesh edhe me cimbitje zemre për atë çka ishte
  Të luaj e qesh si fëmijë ndërkohë që shpirti është një i moshuar në vaj…
  Dhe s’ke faj…
  Asnjë femër s’ka faj kur fal vërtet gjithçka,
  dhe merr asgjë pas kësaj.
  Ti je e bukur…
  Thjesht meriton sy që të të shohin si unike
  Si bekim
  Si vlerë mbi vlerat…pa asnjë çmim.

  Jeto I Lumtur.al

   

  Jeto I Lumtur

  Artikulli paraprak‘Drita e Zotit dhe terri i njeriut..
  Artikulli tjetërLetër dashurie..