Çfarë ndodhi në Mirditë? Ngordhin 10 lopë

Linja e amortizuar e shpërndarjes së rrymës elektrike në fshatin Lufaj, Njësia Administrative Selitë, në Mirditë, i ka shkaktuar një fermeri të zonës një dëm miliona lekësh. 10 lopë kanë ngordhur nga kontakti me rrymën elektrike, e cila ishte shkëputur dhe rënë në tokë. Shërbimet e komisariatit të Mirditës dhe ekspertë të sektorit të blegtorisë …

Çfarë ndodhi në Mirditë? Ngordhin 10 lopë Read More »