Çfarë ndodhi në shtëpi? ‘Shpërthen’ Olta, kapet me banorin e ri: Mos më fol me zë të lartë… (VIDEO)

Olta ka debatuar me Gertin mëngjesin e sotëm në lidhje me prishjen e gjumit. Ajo i kërkoi atij mos të flasë më me zë të lartë në mëngjes, pasi është duke e zgjuar çdo ditë. Gerti është shprehur se e bën instiktivisht dhe nuk është qëllimi i tij të shqetësojë atë. Ai shtoi se edhe …

Çfarë ndodhi në shtëpi? ‘Shpërthen’ Olta, kapet me banorin e ri: Mos më fol me zë të lartë… (VIDEO) Read More »