Çfarë panë policët para se të arrestoheshin në Veri? Avokatit serb

Avokati serb Cedomir Stojkoviç është shprehur se serbët nuk mund t’i arrestonin policët e Kosovës në atë mënyrë. I ftuar në Euronews Albania, ai theksoi se fillimisht policët duhet të ishin paralajmëruar dhe nëse nuk zbatonin urdhrin më pas mund të arrestoheshin. Më tej ai nënvizoi se policët e Kosovës janë arrestuar për shkak se …

Çfarë panë policët para se të arrestoheshin në Veri? Avokatit serb Read More »