]Çfarë po e bën bashkë Mozzikun dhe avokatin e njohur?

Mozzik në një fotografi shihet i shoqëruar nga avokati i njohur Arianit Koci. Mozzik duket se ka hapur një padi për dajën e tij të ndjerë, ku avokati që po e shqyrton lëndën është Arianiti. Kujtojmë, se daja i Mozzikut, vdiq në rrethana të dyshimta në burgun e Gjilanit, shkruan “Kosovarja”