Çfarë po kurdis Olta dhe Dea me produksionin?

Reality show Big Brother është në qendër të vëmendjen që prej dhjetorit. Së fundmi në rrjetet sociale po qarkullon një bisedë e Oltës dhe Deas që bisedojnë me kode për firmosje ne e një kontrate me produksionin. Dea: Të thanë më gjë për atë që do firmosnim? Olta: Jo taman Dea: Aha Olta: Po ty? …

Çfarë po kurdis Olta dhe Dea me produksionin? Read More »