Në ‘shenjestër’ Kristi/ Çfarë po ‘kurdis’ Luizi me Kejsin: Ai ka nevojë për ty

Pasi Kristi bisedoi me Luizin për distancimin e Keisit nga ai, Luizi shkoi dhe foli me këtë të fundit, për ta pyetur se përse po sillet kështu me Kristin. Keisi u shpreh se nuk ka asgjë, thjesht është mërzitur pak ditët e fundit, ndërsa shtoi se disa gjeste të Kristit nuk i pëlqejën kur i …

Në ‘shenjestër’ Kristi/ Çfarë po ‘kurdis’ Luizi me Kejsin: Ai ka nevojë për ty Read More »