Çfarë po ‘kurdisin’ Olta-Luiz? Kundërshtarët bëhen “miq” për një ditë

Ndonëse kundërshtarë të fortë në lojë, Luizi dhe Olta u ulën për herë të parë dhe biseduan shumë sinqerisht me njëri-tjetrin. Kjo erdhi pas “Prime” të kaluar, ku Luizi tha se Olta u kujdes për të, vetëm për lojë. Kjo gjë preku Oltën e cila shkoi në lavanderi dhe qau në krahët e Maestros. Më …

Çfarë po ‘kurdisin’ Olta-Luiz? Kundërshtarët bëhen “miq” për një ditë Read More »