Çfarë po ndodh me çiftin? Shtyhet martesa e Çiljetës dhe Alban Hoxhës/ Këngëtarja heq portierin e Partizanit nga…

Historia e Çiljetës dhe Alban Hoxhës është ndër më të komentuarat në media. Çifti që kanë bashkë më shumë se gjashtë vite shpeshherë janë lakuar për një raport të komplikuar me ndarje dhe ribashkime. Prej më shumë sesa një vit, të gjithë jemi duke pritur dasmën e tyre, por dasmë ende nuk po shohim në …

Çfarë po ndodh me çiftin? Shtyhet martesa e Çiljetës dhe Alban Hoxhës/ Këngëtarja heq portierin e Partizanit nga… Read More »