“Oktapodit prija kokën dhe mbaron…e unë do ia pres”/ Çfarë po paralajmëron Luizi?

Qetsori po përpiqet me çdo kush të bindë Fotininë që të bëhen grup bashkë edhe pse kjo e fundit, i tha atij disa herë që nuk ka dëshirë të jetë pjesë e ndonjë grupi dhe shtoi se ka hyrë të luajë vetëm. Luizi i tha Fotinisë të luajë vetëm dhe të ngrihet siç di ajo, …

“Oktapodit prija kokën dhe mbaron…e unë do ia pres”/ Çfarë po paralajmëron Luizi? Read More »