Çfarë simbolizon ‘Pema e Jetës’?

Pema e Jetës është një simbol i lashtë mistik që shfaqet në kultura të ndryshme nga Majat tek Keltët, nga Budizmi në mitologjinë nordike. Edhe pse në këto legjenda rreth Pemës së shenjtë të Jetës mund të ndryshojnë disa detaje të vogla, në thelb ato simbolizojnë koncepte të ngjashme të lidhura me fenë, filozofinë dhe …

Çfarë simbolizon ‘Pema e Jetës’? Read More »