Çfarë skarifice bëri Arbana për martesën me Eduartin?

Armand Peza i ftuar në emisionin “S’e luan topi” ka treguar disa detaje nga dasma e Arbanës dhe Eduartit, të cilën e konsideron si përrallore. Ai ka zbuluar se Arbana është pagëzuar për të kryer ceremoninë martesore në kishë, për shkak se e donte shumë këtë gjë, teksa edhe vetë Eduarti është një katolik praktikant. …

Çfarë skarifice bëri Arbana për martesën me Eduartin? Read More »