Çfarë thotë pozicioni juaj i gjumit me partnerin për marrëdhënien tuaj

Si flini ju dhe tjetri juaj i rëndësishëm së bashku? Pozicionet tuaja të gjumit mund të tregojnë shumë për marrëdhënien tuaj. Nënvetëdija Nënndërgjegjja jonë tenton të pushtojë trupin tonë për pak ndërsa jemi në gjumë, sipas uebsajtit Little Things . Kjo është arsyeja pse mënyra se si biem në gjumë me partnerin tonë mund të …

Çfarë thotë pozicioni juaj i gjumit me partnerin për marrëdhënien tuaj Read More »