Çfarë tregon për ju mënyra se si qëndroni ulur?

Gjuha e trupit “tingëllon” shumë fort dhe gjithçka që duhet të bëni është të vëzhgoni. Shikoni botën përreth jush. Shikoni si ecën, si lëviz duart kur flet, shikoni sytë dhe sigurisht vini re se si ulet. Mënyra se si dikush ulet mund të zbulojë shumë sekrete, shenja joverbale në takime dhe përgjithësisht ndjenja dhe mendime …

Çfarë tregon për ju mënyra se si qëndroni ulur? Read More »