“Për Dashurinë E Vërtetë”

Ai që nuk beson atë që beson ti dhe nuk bën atë që do të doje, mund të të dojë aq sa nuk mund ta imagjinosh. Ai që nuk beson atë që ti beson dhe që nuk bën atë që do të doje, sado që të dokumenton bazuar në fakte të thjeshta të dukshme dhe …

“Për Dashurinë E Vërtetë” Read More »