“Të uroj kohë” 

“Të uroj kohë” Nuk të uroj një dhuratë çfarëdo, të uroj thjesht atë që shumë veta nuk e kanë. Të uroj kohë, për t’u argëtuar dhe për të qeshur; nëse do ta përdorësh mirë, mund të fitosh diçka. Të uroj kohë, për të vepruar dhe për të menduar, jo vetëm për veten tënde, por edhe …

“Të uroj kohë”  Read More »