Ballina Thënie Thënie Të Bukura..

Thënie Të Bukura..

220
Ata thonë mrekullitë janë e kaluar.

— William Shakespeare

Nëse na shponi a nuk gjakosemi? Nëse na gudulisni a nuk qeshemi? Nëse na helmoni a nuk vdesim? Dhe nëse na bëni keq a të mos marrim hak?

— William

Kur lindim, qajmë që kemi ardhur në këtë skenë budallenjsh.

— William Shakespeare

Ai e vret atë në humorin e tij.

— William Shakespeare

O më mëso si të harroj të mendoj.

— William Shakespeare

Asgjë nuk është aq e shpeshtë sa dëshira për të qenë i mrekullueshëm.

— William Shakespeare

I bërë për vdekje nga gjuha shpifëse

— William Shakespeare

Kur babai i jep djalit, të dy qeshin; kur djali i jep babait, të dy qajnë.

— William Shakespeare

Të jesh njeri i favorizuar mire është dhuratë e fatit; por të shkruash dhe lexosh vije nga natyra.

— William Shakespeare

Ata janë lypës, por që mund të llogarisin vlerën e tyre.

— William Shakespearet

                                                                        Jeto I Lumtur
Artikulli paraprakTë kërkojë..Medina Pasoma
Artikulli tjetërTË MBAJ NË ZEMËR SI IKONË… Arben Duka